Kupując produkt cyfrowy nie otrzymasz od nas gry w pudełku ale specjalny kod umożliwiający pobranie i/lub aktywację produktu który znajduje się na Twoim koncie w sklepie.
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10
Processor: Intel i5-4690 / AMD FX 4350
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 780 / AMD Radeon R9 280X
DirectX: Version 11
Storage: 2 GB available space
Additional Notes: Default API is Vulkan 1.1. Directx11 API is provided. The minimum requirements might decrease over the course of Early Access, as performance improves.
rekomendowane wymagania sprzętowe
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10
Processor: Intel i7 4770k / AMD Ryzen 5 1500x
Memory: 16 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 1060 6GB / AMD RX580
DirectX: Version 11
Storage: 2 GB available space
Additional Notes: Default API is Vulkan 1.1. Directx11 API is provided. The minimum requirements might decrease over the course of Early Access, as performance improves.
Recipe for Disaster to gra o zarządzaniu, w której musisz stworzyć i prowadzić odnoszącą sukcesy restaurację. Niezależnie od tego, czy odwrócisz los upadających lokali w ustalonych wcześniej scenariuszach, czy też urzeczywistnisz własną wizję w trybie gry swobodnej, będziesz starannie projektować restauracje, zatrudniać i zarządzać odpowiednim personelem, dostosowywać menu żywności i eksperymentować ze składnikami do wymyślenia smaczne nowe dania, które zrobią wrażenie na Twoich klientach. Brzmi idyllicznie, prawda? Źle.
Wytyczenie szlaku przez gorączkowy i wywołujący stres świat branży gastronomicznej nie będzie proste. W końcu jest to branża zbudowana wokół ludzi, a sprawienie, by wszyscy byli szczęśliwi, zmotywowani i spełnieni, będzie wymagało cudu! Poważne wady osobowości i znaczne luki w umiejętnościach w Twoim zespole mogą naprawdę zakłócić przepływ usług, podczas gdy niestabilne postawy i specyficzne gusta Twoich klientów mogą okazać się barierą oddzielającą Cię od tych wszystkich ważnych pozytywnych ocen.
Dzięki wytrwałości, sprytnemu zarządzaniu i wielu kompromisom Twoja restauracja będzie się rozwijać, otwierając nowe możliwości i wyzwania, gdy będziesz przyciągać coraz więcej klientów, inspektorów sanitarnych i krytyków kulinarnych. Rozbuduj swój lokal, udoskonal swój personel i krocz po niepewnej linii między gastronomiczną chwałą a ruiną restauracji.
Cechy:
Zbierz swoją drużynę marzeń – wybierz z puli generowanych proceduralnie kandydatów. Weź pod uwagę unikalną kombinację cech i poziomów umiejętności każdej osoby oraz to, jak mogą one wpłynąć na wydajność pracy, zachowanie i interakcje z klientami. Czy będą się wyróżniać? A może okażą się większym kłopotem, niż są warte? Zarządzaj nastrojem i poziomem wytrzymałości swojego zespołu, aby zminimalizować ryzyko awarii i strajków w trakcie obsługi. Niektórzy pracownicy pokochają zadania, które im zlecisz, podczas gdy inni będą ich nienawidzić!
Budowanie restauracji – Dostosuj projekt i układ swoich restauracji za pomocą intuicyjnych narzędzi do budowania. Wyposaż swoją kuchnię w najnowocześniejsze urządzenia, udekoruj jadalnię, zaprojektuj otoczenie i zbuduj magazyn do przechowywania tych cennych składników.
Uporządkuj swoje priorytety — ręcznie przypisuj zadania swojemu zespołowi lub zajmij wszystkich, korzystając z wysoce konfigurowalnego systemu priorytetów. Uważnie obserwuj napływające zamówienia klientów i dopasowuj swoją strategię w czasie rzeczywistym, aby zapewnić najwyższy standard jedzenia i obsługi klienta.
Klient ma zawsze rację – zwracaj szczególną uwagę na wymagania swoich klientów i dostosuj menu do ich gustów. Uważaj na wymagania dietetyczne, alergie pokarmowe i nietypowe preferencje. Zdecyduj, jak najlepiej radzić sobie z prośbami i skargami pracowników i klientów. Będziesz sympatyczny czy wojowniczy? Popychacze i tyrani wkrótce wypadną z interesu, więc będziesz musiał uważnie czytać każdą sytuację.
Kwestia gustu – użyj potężnego edytora przepisów, aby swobodnie tworzyć oryginalne przepisy i dodawać je do swoich menu. Upewnij się, że masz niezbędne składniki, kontrolując poziomy przechowywania i składając regularne zamówienia u dostawców.